Sérült autók teljes körű javítása a szállítástól az autófényezés és teljes autókozmetikáig.

horvathautofeny

Az autófényezés, mint leendő hivatás már egészen kiskoromban megmutatkozott, bár akkoriban (kb. 10 éves lehettem) autók helyett a biciklimet festettem át zöld kerítésfestékkel. Ez a művelet édesapámnál nem aratott osztatlan sikert, de sok pajtásomnak felkeltette az érdeklődését, így további kerékpárokon fejleszthettem ecsetkezelő tudományomat.

Az első autófényezésre, igaz még csak hobby szinten 1992-ben került sor, melyet a baráti és ismerősi körből egyre több követett. Így 1997-ben kiváltottam az egyéni vállalkozói igazolványt és egy 20 m2-es csempézett garázsban, már mint "hivatásos" fényeztem az autókat.

A becsülettel végzett munkának meglett az eredménye, mivel a folyamatos megrendeléseknek köszönhetően egyéni vállalkozóból cégtulajdonossá avanzsáltam, 2002-ben ugyanis megalakult a Horváth és Társai Autófényező Kft, melynek azóta is ügyvezetője vagyok. Közben a garázsból egy profin felszerelt, szakmai és környezetvédelmi szempontból is minden igényt kielégítő műhelybe költöztünk.

Jelenleg a cég több jólképzett, komoly szakmai tapasztalattal rendelkező alkalmazottat foglalkoztat. A gyors és minőségi munkavégzés mellett, fontosnak tartom a folyamatos szakmai továbbképzéseket, melyek segítségével naprakészek lehetünk az új eszközök, berendezések, anyagok és technológiák ismeretében.

Kapcsolat

címünk: 7030 Paks, Tolnai út 103.
telefon: 06 30 267 0125


készítette: Dr. COPY Irodatechnikai Bt.