Sérült autók teljes körű javítása a szállítástól az autófényezés és teljes autókozmetikáig.

horvathautofeny

Vállaljuk sérült autók teljes körű javítását a szállítástól az autókozmetikáig. Ez a vállalás az alábbi résztevékenységekből áll össze:

  • sérült autó beszállítás;
  • biztosítási és kárfelvételi ügyintézés;
  • karosszéria munkák;
  • polírozás (3M);
  • autófényezés fényezőkabinban hőkezeléssel;
  • szélvédő csere;
  • alváz- és üregvédelem;
  • veteránautó fényezés (homokszórással).

sérült autó beszállítás

Balesetek, műszaki problémák bármikor bekövetkezhetnek. Mentse el telefonjába a 06 30 267 0125 mobilszámot és baleset, vagy műszaki probléma esetén hívjon minket segítségül a további kárelkerülés érdekében.


biztosítási és kárfelvételi ügyintézés

A baleset okozta trauma feldolgozása után jön az újabb megpróbáltatás: a biztosítási ügyintézés. Amennyiben engedi mi levesszük a válláról ezt a problémát. Ez az Ön számára nemcsak kényelmes, hanem praktikus is, mivel a biztosító által feltett kérdésekre szakmai felkészültségünknél fogva azonnal tudjuk a választ, ezáltal az ügyintézés ideje lerövidűl.


karosszéria munkák

A sérült, de javítható karosszéria elemet kijavítjuk, amennyiben nem javítható cseréljük és szükség esetén előkészítjük a fényezésre. A műanyag elemek javítását is elvégezzük.


polirozás (3M)

A régebbi festés felfrissítésére, illetve a kisseb felületi sérülések (autómosó, gallyak okozta karcok) eltüntetésére szolgál a polírozás, melyet 3M technológiával és minőségben végzünk.


autófényezés fényezőkabinban hőkezeléssel

Profin felszerelt műhelyünkben, több évtizedes szakmai tapasztalattal a hátunk mögött, a legmodernebb anyagok és technológiák felhasználásával, garanciavállalás mellett végezzük.


szélvédő csere

Rövid határidővel vállaljuk a sérült szélvédők cseréjét.


alváz- és üregvédelem

A megfelelő alváz és üregvédelem elengedhetetlen az autó állapotának és értékének megőrzéséhez. Azért is fontos erről beszélni, mert az autó ezen része nincs szem előtt és sokan csak akkor kapnak észbe, amikor már nagy a baj.


veteránautó fényezés (homokszórással)

Egy veterán autó restaurálásakor csakis úgy kapható hosszútávú, tökéletes végeredmény, ha a felület előkészítéskor nem kötünk kompromisszumot. Mi ezt homokszórással érjük el, melynek eredményeként a karosszéria kívűl-belül fémtisztává válik.


Kapcsolat

címünk: 7030 Paks, Tolnai út 103.
telefon: 06 30 267 0125


készítette: Dr. COPY Irodatechnikai Bt.