Sérült autók teljes körű javítása a szállítástól az autófényezés és teljes autókozmetikáig.

horvathautofeny

Autófényezés képekben, vagyis néhány referencia munkánk. A galériák megtekintéséhez kattintson a képekre!BMW

Egy öreg BMW újjászületésének története.
A munkát, a szétszerelés után a régi, megkopott festék eltávolításával kezdtük, majd a karosszéria kijavítása következett. Ezután maszkoltuk és előkészítettük a felületeket a fényezésre. Az autófényezés során két réteg alapozó és három-három réteg festék, valamint lakk került rá, mely hosszú ideig biztosítja a makulátlan külsőt. A munka utolsó fázisa az aprólékos összeszerelés volt, majd következett az átadás.Mercedes

Nagy kihívást jelentett, ugyanakkor örömmel vállaltuk ennek a jobb napokat látott 50' években készült Mercedesnek a rendbetételét.
A kívül-belül korrodált karosszéria megtisztítását homokszórással végeztük. Majd a rozsdás részek kijavítása után következett az autófényezés és a felnik felújítása. Ezután a kész karosszériát visszaszállítottuk a megrendelőnek.Trabant

Egy Trabi, azaz a Doc Team rallye autója.
A teljes szétszerelés után következett a felület előkészítés, majd az autófényezés. Ezután az egyedileg beépítésre kerülő, a rallye sport által megkövetelt alkatrészek fújása következett. Végül az összeszerelés és felmatricázás után rajtra kész az "ezüst nyíl".
VW_Bogar

Ezt az autót bemutató és reklám célból fújtuk le Croma Flash "HOLOGRAM" nevű festékkel. Ez egy nagyon exluzív és igen drága anyag, ami szakszerű előkészítés és felhordás után abszolút egyedi megjelenést kölcsönöz az autónak. Sajnos a fényképek nem adják vissza, de szabad szemmel a következőt látnánk: ahogy a nap rásüt egy felületre a fókuszpontból kifelé haladva, a fényerő gyengülésével mindig más-más szín tűnik elő. Az így láthatóvá váló színskála megegyezik a szivárvány színeivel.A referenciák között említést kell tenni a UPS futárszolgálat autóiról, melyek fényezését hosszú éveken keresztül mi végeztük, illetve a Suzuki Barta márkakereskedésről, melynek cégünk tíz éve szerződött partnere.

Kapcsolat

címünk: 7030 Paks, Tolnai út 103.
telefon: 06 30 267 0125


készítette: Dr. COPY Irodatechnikai Bt.