Sérült autók teljes körű javítása a szállítástól az autófényezés és teljes autókozmetikáig.

horvathautofeny

Az autófényező műhelyünk egy 150 m2 alapterületű helység, melyhez tartozik egy fedett, 100 m2-es parkoló, valamint egy iroda, illetve tárgyaló is.

A minőségi munkavégzést és a megfelelő környezet, illetve egészségvédelmet egy több lépcsős szűrőrendszerrel ellátott Seiko típusú túlnyomásos hőkamra biztosítja, mely a szellőzéshez beszívott, illetve a kibocsátott levegőt is szűri. Enélkül a levegőben lebegő porszemcsék a frissen fényezett felületbe ragadnának, ezáltal nagymértékben rontva a fényezés minőségét. A kibocsátott levegő szűrése a levegő-tisztaságvédelmi előírások teljesítéséhez szükséges, melyeket maradéktalanul betartunk.

A hőkamra hőmérséklete pontosan szabályozható, ennek köszönhetően mindig az adott festék gyártói előírásainak megfelelő klíma uralkodik benne, mely elengedhetetlen a megfelelő ütemű és teljes mélységű száradáshoz, ami a professzionális végeredmény egyik záloga.

Üzletfilozófiánkból adódóan a felhasznált anyagok és kézi szerszámok tekintetében sem kötünk kompromisszumot, csak a legjobb minőséget használjuk. Így válik lehetővé számunkra, hogy az előírásokon túlmenően az elvégzett munkáinkra hosszabb idejű garanciát vállaljunk.

Kapcsolat

címünk: 7030 Paks, Tolnai út 103.
telefon: 06 30 267 0125


készítette: Dr. COPY Irodatechnikai Bt.